boeken Menu

Attracties

In de omgeving van onze camping zijn er vele attracties voor jong & oud. Hieronder vindt u een overzicht van onze favoriete attracties.

 

 1. Schaapskudde Epe-Heerde
  Deze kudde bestaat uit ongeveer 150 schapen! De bijbehorende schaapskooi ligt aan de Elburgerweg, nummer 33. Voor een kopje koffie of thee kunt u terecht bij De Uitspanning. In juli en augustus zijn de schapen op woensdag, donderdag en zaterdag op de Veluwse heide. Deze dagen zijn onder voorbehoud. Kijk voor de actuele informatie even op de website van de Stichting Schaapskudde Epe-Heerde. 

 2. De Apenheul
  Dit naam zegt het eigenlijk al, maar dit park staat bekend om de grote hoeveelheid apensoorten (namelijk 35) die er te bewonderen zijn. In totaal lopen er 300 apen rond en de helft hiervan loopt zelfs los. Verder worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd in het park en zijn er meerdere speeltuinen. Kortom, een ideale daguitstap voor jong & oud.  De Apenheul bevindt zich in Apeldoorn, op ongeveer 35 minuten rijden. Kijk voor meer (praktische) informatie op de site van de Apenheul.

 3. Julianatoren
  Met meer dan 60 attracties is dit park het leukste kinderpretpark van Nederland. Ook worden er vele shows en  activiteiten georganiseerd. Julianatoren is voor kinderen van 2 t/m 10 jaar oud en bevindt zich ook in Apeldoorn. Dit is ongeveer een halfuur rijden. 

 4. Speelparadijs & Kinderboerderij de Koperen Ezel
  Staat ezeltje rijden op jullie bucketlist? Dan hebben wij goed nieuws! Bij de Koperen Ezel kan men een ezel huren en heerlijk de omgeving gaan verkennen. Dit kan ook wandelend of met een huifkar. Ook kan er lekker gespeeld en geskelterd worden en is er een kinderboerderij. De Koperen Ezel bevindt zich in Emst, op nog geen 20 minuten rijden vanaf onze camping.

 5. Walibi Holland
  Op nog geen halfuur rijden van onze camping ligt Walibi Holland in Biddinghuizen. Dit pretpark staat bekend om de vele spectaculaire attracties, waaronder de Goliath. Dit is de hoogste en langste achtbaan van de Benelux. Al met al kan hier een spectulaire dag worden beleefd door jong én oud. 

 

 1. Dinoland
  In Zwolle, op nog geen 20 minuten rijden bevindt zich het leukste dinopark van Nederland! In dit park zijn meer dan 100 dinosoorten te ontdekken en ga je even terug in de tijd. Ook in dit park worden verschillende activiteiten georganiseerd en kunnen de kinderen klimmen, lasergamen, fossielen zeven en minigolf spelen. Kijk voor meer informatie op de website van Dinoland.

 2. Zandsculpturen Garderen
  Bij De Beeldentuin Garderen, op ongeveer 40 minuten rijden van onze camping zijn meer dan 200 zandsculpturen te bewonderen. Elk jaar is het weer een ander thema en dit jaar staat in het teken van ''Boeken''.  Heb jij Freek Vonk en Jip & Janneke weleens gezien in de vorm van zand? Niet alleen kinderboeken komen aan bod, maar ook verhalen uit de literatuur, sprookjes en schoolboeken worden uitgebeeld. Een ideaal uitje voor de hele familie.

 3. Burgers’ Zoo
  Toe aan een bijzonder dagje uit met de hele familie? Bezoek de Koninklijke Burgers' Zoo in Arnhem. Deze dierentuin ligt op nog geen 40 minuten rijden van onze camping. Dit is een zeer bijzondere dierentuin, omdat de leefomgeving van  de dieren is nagebootst in de zogenoemde 'ecodisplays'.  Zo ga je in één dag de wereld rond en neem je een duik in de Oceaan, ga je op Safari en loop je door de Bush, Mangrove, en Desert. Ook zijn er meerdere speeltuinen waar de kinderen zich kunnen vermaken.

 4. Klimbos 
  Op meerdere locaties op de Veluwe zijn klimbossen te vinden, zo vindt u op 40 minuten rijden, in Garderen het hoogste klimbos van Nederland! Iets dichterbij ligt het klimbos in Harderwijk. Een tip: Beide klimbossen zijn te boeken bij de VeluweSpecialist, op onze receptie liggen QR-codes waarbij u 10% korting ontvangt op een activiteit!

Ook uw eigen plekje op onze camping?

Wij hebben mooie jaarplaatsen te huur en chalets te koop

Vakantie wanneer u wilt op uw seizoen- of jaarplaats
Direct grenzend aan het Zwolse bos met vele prachtige wandel- en fietsroutes.
Kom lekker genieten!

  Bekijk hier de plattegrond