boeken Menu

Activiteiten

In Heerde en omgeving zijn er allerlei activiteiten te ondernemen. Op deze pagina vindt u een overzicht van onze favorieten.
 1. Fietsen
  Onze camping wordt omgeven door verschillende fietspaden en diverse fietsknooppunten. Zo liggen de knooppunten nummer 80, 89 en 90 op nog geen 4 minuten fietsen van de camping. Heeft u niet de voorkeur om zelf een route uit te stippelen? Uiteraard liggen er op de receptie diverse routes voor u klaar. Verder zijn er online diverse routes te vinden. Visit Heerde geeft ook een overzicht van een aantal prachtige routes. Zo gaat de route ‘’Van waterkracht tot ruimte voor de rivier’’ dwars door de bossen én langs de IJssel. Benieuwd naar de bezienswaardigheden van Heerde en omgeving? Verschillende routes staan hier voor u uitgestippeld. Verkent u liever de omgeving met de mountainbike? Dat is ook geen probleem, want direct langs onze camping loopt zelfs dwars door de bossen een mountainbikeroute van ongeveer 15 kilometer. Deze kan makkelijk verlengd worden door deze route te koppelen aan andere routes uit de omgeving.
 1. Kanoën
  In onze gemeente is er niet alleen veel groen, maar ook veel water dat bij uitstek geschikt is voor de recreatie. In een dorp verderop (8 autominuten), in Wapenveld kunnen kano’s worden gehuurd bij
   Rees Outdoor Fit.  Zij verstrekken ook verschillende kanoroutes, waarvan één route in Heerde start.

 2. Suppen
  Suppen is de laatste jaren populairder geworden en ook in Heerde merken wij dat steeds meer mensen het SUP board pakken. Dit snappen wij heel goed, want het Heerderstrand is een prachtige plek om met je SUP board te verkennen. Zelf niet in het bezit van een SUP board? Bij SUP Yourself kan je hem huren. 

 3. De Veluwse Bron
  Toe aan nog meer ontspanning? In Emst kunt u even helemaal tot rustkomen bij de Veluwe Bron. Dit wellnessresort ligt aan een natuurmeer en heeft diverse sauna’s, zwem- en stoombaden. Meer weten? Kijk even op de website van de Veluwse Bron
 1. Wandelen
  Een groot deel van onze gasten bezoekt onze camping vanwege de prachtige locatie. Via onze twee eigen uitgangen naar het bos en de heide loopt u namelijk zo de natuur in. Ook lopen er verschillende wandelroutes langs onze camping. Zo loopt één van de klompenpaden langs de camping. Dit pad heet het Vosbergenpad. Verder zijn er vele wandelpaden die geen onderdeel zijn van een officiële route. Toe aan wat inspiratie of heeft u geen idee waar u naartoe moet wandelen? Op onze receptie liggen een aantal routes die wij zelf hebben gemaakt die beginnen én eindigen op onze camping. Ideaal toch? Deze routes hebben verschillende afstanden en leiden u onder andere over de heide, door het bos en langs bosvennen. Verder heeft Visit Heerde een uitgebreid overzicht gemaakt met de vele opties die er zijn op het gebied van wandelen in en rond Heerde.
 1. Paardrijden 
  Ook voor de ruiter is Heerde en omgeving een ideale uitvalsbasis. Zo  lopen er diverse ruiterpaden door het Zwolse Bos en heeft Stichting Ruiteren & Mennen in Nederland een mooie route uitgestippeld die door de Dellen, Renderklippen en langs het Heerderstrand loopt.  
 1. Pitch & Putt
  Aan het Heerderstrand bevindt zich Pitch & Putt, naast Pitch & Putt kan er ook footgolf, bosfootgolf en midgetgolf gespeeld kan worden. Met een mooi uitzicht over het water kan er bij het Strandpaviljoen lekker gegeten worden. Kortom, bij Pitch & Putt kan de hele familie zich vermaken.  
 1. Burnside Cablepark 
  Bij Burnside Cablepark in Emst wordt het begrip ‘waterpret’ naar een hoger niveau getild. Bij deze wakeboardbaan kan niet alleen gewakeboard worden, maar ook gezwommen en gewaterskied. Ook voor de kinderen worden er speciale Kidsclub lessen georganiseerd. Verder is een uitgestrekt strandpaviljoen waar ook heerlijk gegeten kan worden.

Ook uw eigen plekje op onze camping?

Wij hebben mooie jaarplaatsen te huur en chalets te koop

Vakantie wanneer u wilt op uw seizoen- of jaarplaats
Direct grenzend aan het Zwolse bos met vele prachtige wandel- en fietsroutes.
Kom lekker genieten!

  Bekijk hier de plattegrond