boeken Menu

Apeldoorn

Apeldoorn heeft een verrassende mix van cultuur, natuur en het bruisende stadse gevoel! Ontdek snel onze leuke tips voor een kleine sfeerimpressie van de stad.

CODA Museum

CODA is een eigentijds museum in hartje Apeldoorn. U vindt hier wisselende tentoonstellingen met de focus op moderne en beeldende kunst. Ook hedendaagse mode- en kunstenaarssieraden van (inter)nationale ontwerpers krijgen een mooi plekje in dit museum.

Paleis Het Loo

Paleis Het Loo, ook wel bekend als het voormalige koninklijk paleis, is omringd door mooie historische tuinen.  U vindt hier onder meer een Stallenplein vol prachtige koetsen. De tuinen vanaf 2 april weer geopend. Paleis Het Loo opent medio 2021 weer haar deuren. In 2018 zijn de rennovatiewerkzaamheden begonnen van het gigantische nationale museum.

Maak een ritje met de stoomtrein

Stap op in Apeldoorn en maak met de stoomtrein een prachtig ritje naar Dieren. U rijdt dwars door het mooie landschap van de Veluwe en de IJsselvallei. Een erg bijzondere ervaring!

Aapjes kijken

En waar kan dat nou beter dan in de Apenheul? Ontdek deze bijzondere en grappige dieren van dichtbij. Een leuk uitje voor het hele gezin.

Koningin Julianatoren

Ontmoet Jul en Julia en beleef uren plezier in de vele attracties. Wat dacht u bijvoorbeeld van Jul's Rollerskates, de Zwevende Piraat of het Spookslot? Een dag boordevol actie en plezier!

Omgeving overzicht

Ook uw eigen plekje op onze camping?

Mooie jaarplekken en stacaravans te koop

Vakantie wanneer u wil op uw seizoen- of jaarplaats
Direct grenzend aan het Zwolse bos waar je mooie fiets en wandel route hebt.
Kom ook het hele jaar genieten.

Jaarplekken te huur Stacaravans te koop Bekijk hier de plattegrond