Seizoensplaats

Al eens gedacht aan een seizoensplaats op Camping de Zandkuil? Een seizoensplaats op Camping de Zandkuil is ideaal om alle korte en lange vakanties door te brengen.

Alle vakanties in één, zonder stress van steeds opbreken en verplaatsen van uw kampeermiddel. Lekker rustig zitten voor uw voortent en niet steeds onderweg zijn van camping naar camping, op de toch al drukke wegen. Op de Veluwe is ieder jaargetijde anders, uitgestrekte bossen en heel veel ruimte en rust.

Het Zwolse bos en de Tonnenberger Heide is onze achtertuin!

Pak de fiets of de wandelschoenen en geniet van alle uitzichten. Op dit moment hebben wij nog bijzonder mooie plaatsen op een gezellig veldje en aan de speeltuin vrij. Heeft u geen behoefte aan een speeltuin voor uw neus? Wij hebben ook nog een aantal andere mooi seizoenplaatsen beschikbaar.

Nieuwsgierig?

Onder het kopje tarieven vindt u de plaats nummers die beschikbaar zijn, of kom eens een kijkje nemen op Camping de Zandkuil. Een Seizoensplaats op Camping de Zandkuil, is voorzien van water, riool, elektra 10 amp. en centrale antenne, draadloos internet is na aankoop van een inlogkaart te gebruiken.

De prijzen van onze seizoensplaatsen zijn uiteraard voor het hele thuis wonende gezin.

Reserveren van zo'n prachtige seizoensplaats kan telefonisch op telefoon nummer 0578 691952.

3w Media